Aktuellt / Rynos RC-bana & butik i Enköping
✓ 1-3 dagars leveranstid   ✓ Trygg betalning via Klarna

Din sida

Rynos RC-bana & butik i Enköping

Hitta på sidan
Kontakta oss

0171-305 80
service@rynos.se
Annelundsgatan 17B, 749 40 Enköping

   

Hitta hit

Rynos butik och RC-banan är placerad en liten bit utanför centrala Enköping. I närheten stannar bussar från bland annat Uppsala och Västerås samt stadsbussar och om du kommer med tåg till Enköpings station kan du enkelt ta dig hit med en busstur på 4 minuter och en promenad på 8 minuter. Kommer du med bil från E18 tar du avfart 143 mot Annelund/Enköping.

Karta med vägbeskrivning till Rynos butik i Enköping >

 

Öppettider

Butiken har öppet klockan 13-18 måndag-fredag och klockan 10-14 på lördagar. Röda helgdagar har vi stängt. RC-banan är dock alltid öppen och tillgänglig!

Vanliga frågor och svar

Vår nya offroadbana för radiostyrda bilar är öppen dygnet runt och kostar inget att köra på. Det enda du behöver för att kunna njuta av några varv är en radiostyrd bil. Ta med dig valfri modell eller hyr en bil av oss och kör sedan så mycket du vill.

Vad behöver jag tänka på?
Kom gärna en dag när det är okej väder så kan vi nästan garantera att du får en fantastiskt härlig upplevelse. Vill du hyra RC-bil så rekommenderar vi varmt att du slänger iväg ett mail till oss eller ringer i oss någon dag i förväg.

 service@rynos.se
0171-305 80

Vem passar RC-banan?
Vi tror att du kommer att uppskatta nöjet och spänningen oavsett om du är nybörjare eller har kört mycket tidigare. Det finns ingen åldersgräns så utmana dina kompisar, barn, arbetskamrater, kusiner, föräldrar eller dig själv på några snabba varv.

Hur hittar jag dit?
RC-banan ligger precis bredvid Rynos butik på Annelundsgatan 17 i Enköping. Kom gärna med bil eller buss. I närheten finns både busshållplats och stor parkering. Välj avfart 143 om du kommer från E18.

Vilka öppettider gäller?
RC-banan är alltid öppen och aldrig stängd! Vill du hyra en bil behöver du dock komma under butikens öppettider.

Vad är det för typ av bana?
En offroadbana med underlag av jord och sand.

Vilka RC-bilar får köra på banan?
Alla typer av radiostyrda bilar är välkomna! Nästan alla bilar som har lite mönster i däcken fungerar alldeles utmärkt.

Vad kostar det att hyra en RC-bil?
Vill du hyra en radiostyrd bil kostar det 300 kronor för ungefär 30 minuter. Du får helt enkelt köra tills det nyladdade batteriet tar slut. Har du med dig en egen RC-bil kostar det ingenting att köra på banan.


Om Rynos

Vi är experter på radiostyrt! Hos oss hittar du RC-bilar, RC-båtar, RC-flyg, drönare och bilbanor, byggsatser, reservdelar, tillbehör och mycket mer.

Vår butik i Enköping är välfylld med ett brett sortiment och allt det som inte syns i butiken finns i vårt stora och välfyllda lager - i samma byggnad. Precis utanför ligger även vår fina offroadbana för radiostyrda bilar.


Filtrera