Traxxas Service / Traxxas Svårighetsnivåer Guide
✓ 1-3 dagars leveranstid   ✓ Trygg betalning via Klarna

Din sida

Traxxas Svårighetsnivåer Guide

Nedanstående guide för Traxxas olika svårighetsnivåer ger dig en bra uppfattning om vårt sortiment av Traxxasmodeller.

Omfånget av svårighetsnivåer sträcker sig från "Svårighetsnivå 1" vilket innebär att ingen tidigare erfarenhet av radiostyrda modeller krävs till "Nivå 10" som endast är avsett för erfarna expertförare. Det snabbaste fordonet kan många gånger vara den mest lockande modellen men vi rekommenderar att man startar på "Nivå 1" eller "Nivå 2" för att vara säker på att man får en bra introduktion till den här fantastiska radiostyrda hobbyn.

Vi är säkra på att du gör ett korrekt val och att din introduktion till hobby-nivån av radiostyrt kommer att ge dig enbart fantastiska upplevelser. Så gå ut och ha lite RC skoj och tack för att du funderar på att välja en Traxxas.

Notera att Traxxasmodellerna inte är leksaker och den rekommenderade minimiåldern är 14 år (eftersom det är en hobbyprodukt). Är användaren yngre än rekommenderar vi att en ansvarig vuxen alltid är närvarande och även överser/sköter laddningen av batterierna med mera.


Ingen tidigare erfarenhet av radiostyrda modeller krävs. Dessa modeller kräver ett minimum av inställningar, underhåll/rengöring och support utrustning.
Tidigare erfarenhet av radiostyrda modeller är rekommenderat. Modellerna kräver en högre nivå av inställningar, ökat underhåll och möjlig support utrustning.
Tidigare erfarenhet av radiostyrda modeller är ett krav. Modellerna kräver detaljerade inställningar, och ökat underhåll med ytterligare support utrustning. Dessa modeller är kapabla till höga hastigheter vilket innebär att de kräver mer erfarenhet för att köra dem med kontroll.
Tidigare erfarenhet av radiostyrda modeller är ett krav. Modellerna kräver detaljerade inställningar, och ökat underhåll med ytterligare support utrustning. Dessa modeller är kapabla till mycket höga hastigheter vilket innebär att de kräver ytterligare körskicklighet för att köra dem med kontroll.
För Expertförare. Tidigare erfarenhet an förbränningsmotordrivna radiostyrda modeller är ett krav! Dessa modeller är kapabla till höga hastigheter och krafig acceleration och är endast avsedda för erfarna förare.
För Expertförare. Tidigare erfarenhet av radiostyrda modeller är ett krav! Dessa modeller är stora och kapabla till kraftig acceleration och höga farter och kräver att man använder sig av LiPo batterier! De är avsedda för avancerade användare som har tillräckligt med erfarenheten och kunskap som krävs, samt är tillräckligt mogna för att säkert framföra och sköta/underhålla fordonet och dess LiPo batterier för att säkerhetställa säkerheten för sig själv och andra.
ENDAST För Expertförare. Tidigare erfarenhet av radiostyrda modeller med en hög nivå av prestanda är ett krav! Dessa modeller är kapabla till extrem acceleration och toppfart! De har vår högsta svårighetsnivå (10) och är endast avsedda för expertförare. Dessa modeller är ej avsedda för barn eller minderåriga som är yngre än 16 år. Individer som är yngre än 16 år får endast i sällskap med en ansvarig vuxen framföra och underhålla dem (service etc).

Filtrera