Airnox UMS P-51D Mustang RTF 4ch med 3AXG Gyro
Snabb leverans              Trygg betalning med Klarna

Din sida
Airnox UMS P-51D Mustang RTF 4ch med 3AXG Gyro i gruppen Fabrikat / A / Airnox / Modeller hos Rynosx4 Hobbyshop AB (AN10300)
AIRNOX

Airnox UMS P-51D Mustang RTF 4ch med 3AXG Gyro

Artnr: AN10300
995 kr
Ett kaxigt, radiostyrt flygplan utrustat med ett stadigt gyro. En riktig kämpe som fungerar perfekt för både inomhus- och utomhusflygning.
Antal: Airnox AN10300 - UMS™ P-51D Mustang 2.4GHz Ready-To-Fly

Ett kaxigt, radiostyrt flygplan utrustat med ett stadigt gyro. En riktig kämpe som fungerar perfekt för både inomhus- och utomhusflygning.

Funktioner:
 • Stabilt gyro som stödjer flygningen
 • Autentiskt utseende och noggranna detaljer
 • Gjutet i slagtåligt skummaterial
 • Flygtid mellan 5-7.5 minuter


För några år sedan kunde vi bara drömma om en fyra-funktionsmodell av en RC warbird, men med Airnox's snygga 425 mm P-51D är det nu en faktisk verklighet. Med genomtänkt utsmyckning med berättande detaljer och den klara kabinhuven är detta en modell som du verkligen kommer njuta av att äga, för att inte nämna hur den kommer kännas att flyga. Med helt proportionellt skevroder, höjdroder och gasreglage kommer du kunna uppleva flygkamper som perfekta, oavsett om det är utomhus en lugn dag eller i en lämplig inomhusmiljö.

Modellen är Ready-To-Fly och levereras med en högkvalitativ 2.4GHz sändare, 3AGX gyrosystem, 1S 200mAh LiPo batteri och tillhörande laddare (Sändaren fungerar också som en laddare för det medföljande 1S 200 mAh LiPo batteriet som används för att driva flygplanet). Allt du behöver göra är att klicka vingarna på plats, ladda batteriet och göra dig redo för flygning. Attraktiv, bekväm, vackert gjord och med en prestanda som inspirerar - en modell som passar vid alla tillfällen. 


Specifikationer:
 • Spännvidd: 425 mm
 • Längd: 382 mm
 • RTR vikt: 55 g
 • Radio: MT-180 4-kanal 2.4GHz FHSS
 • Batteri: 1S/3.7V 200 mAh 20C LiPo
 • Laddare: Inbyggd i sändaren
 • Flygtid: Ungefär 5-7.5 minuter
 • Ej inkluderat: 4x AA alkaline batterier till sändarenAirnox™ UMS™ är flygplan av Ultra Micro-storlek som är lättviktiga, enkla och mycket roliga att flyga. Den lilla storleken gör att planet fungerar bäst utomhus när det är en dag utan mycket vind.


UMS™ P-51D Mustang är Ready-To-Fly. Allt som behövs är att installera fyra AA-batterier (ingår ej) i sändaren, ladda batteriet, fästa vingarna och landställsstagen och du är redo att börja flyga!


Airnox™ UMS™ flygplan är utrustade med det avancerade 3AXG™-systemet (3-axligt gyro) som ger säkra och enkla flygningar. 3AXG™-systemet ger artificiell stabilitet och arbetar bakom kulisserna för att motverka effekterna av t.ex. sidvindar och turbulens.


UMS™ P-51D Mustang är tillverkad i slagtåligt EPS-foammaterial som är mycket lättviktigt och visar detaljer på ett noggrant sätt.


Ett högkvalitets 4-kanals 2.4GHz FHSS MT-180 radiosystem är inkluderat i setet. Sändaren fungerar också som en laddare för det medföljande 1S 200 mAh LiPo batteriet.


MT-180-sändaren har en inbyggd funktion som gör det mycket enkelt att byta externt från mode 2 (standard) till mode 1.
 • Mode 1: Gasreglage på höger sida.
 • Mode 2: Gasreglage på vänster sida (standardläge).


Visa mer
Visa mindre

Egenskaper

Driftsätt: El
Levereras som: Ready-To-Fly
Lämplig för: Nybörjare
Plantyp: Warbird
Spännvidd: 425 mm
Längd: 382 mm
Material: Foam
Vikt: 55 g
Sändare: MT-180 4-kanal 2,4GHz FHSS
Motortyp: Borstad
Skevroder: Ja
Batteri: 1S 200mAh Li-Po
Laddare: Inbyggt i sändaren
Specialfunktioner: Gyrofunktion
Behöver kompletteras med: 4st AA batterier till sändaren

Passar till

Tillbehör

Delar

Recensioner

Tips & Tricks

Ett kaxigt, radiostyrt flygplan utrustat med ett stadigt gyro. En riktig kämpe som fungerar perfekt för både inomhus- och utomhusflygning.

Snabb leverans

Alla ordrar som läggs vardagar innan klockan 12.00 packas och skickas redan samma dag.

Hämta i butik

Få din beställning skickad eller hämta ut den i vår butik på Annelundsgatan 17 B i Enköping. 

Frågor?

Ring oss på 0171-305 80 (onsdag-fredag 14-18 & lördagar 10-14) eller maila till service@rynos.se.

Fler populära produkter